0
Кошик
+38(044)331-47-92
+38(096)088-57-76
+38(095)731-11-83

ЧУДОВИЙ СМАК З НОВИМ ІНГРІДІЄНТОМ

Рожеву сіль добувають в Пакистані, в 200 км від Гімалаїв. Вона являє собою звичайну сіль, що залишилася після висихання моря, яка, природним шляхом змішавшись з магмою, придбала рожевий колір і унікальний склад. Вона є продуктом древніх морських відкладень часів Юрського періоду (Більш ніж 250 000 млн. Років тому). Склад гімалайської солі близький за складом до нашої крові, навіть баланс елементів дуже схожий. Ця сіль містить 84 (кальцій, мідь, калій, магній та інші) мікроелемента, надає ощелачивающее і антисептичну дію, зміцнює імунітет, бере участь у всіх хімічних реакціях в організмі і оздоровлює його.

Соляний камінь відмінно підходить для приготування на ньому їжі в грилі, на мангалі, кухні, барбекю, відкритому вогні, а також в будь-яких духових шафах. В основному його використовують для смаження овочів, риби і м'яса.

Зверніть увагу, що класти соляний камінь потрібно обов'язково в холодний гриль або духовку, на холодну конфорку або мангал. Далі на повільному вогні підвищуємо температуру каменю (ідеальна температура приблизно 200 ° C). Структура соляного блоку забезпечує рівномірний розподіл тепла і його тривале збереження. Температуру соляного каменю дізнатися досить просто - при досягненні необхідної межі крапля води, пролита на нього, випаровується практично миттєво.
Можливо розжарити соляної камінь в духовці, перенести на стіл і швидко засмажити що-небудь під здивовані погляди гостей. Можливо пекти піцу і хліб. УВАГА: дуже важливо повільно нагрівати соляної камінь, особливо при перших використаннях. Різкі коливання температури можуть привести до тріщин. У роботі з соляним каменем не рекомендується використовувати пластмасові лопатки - тільки металеві або дерев'яні. Соляні плитки зручно використовувати для сервіровки. Охолодіть в морозилці і розкладіть на їх поверхні мариновані овочі, сир, овочевий салат, карпаччо або суші. Можна навіть подати скибочки кавуна чи дині або кульки морозива на холодній соляній плитці. Легкі солоні нотки в солодкому - це неймовірно.

Для приготування салатів також використовують плитки з гімалайської солі - на цих поверхнях ріжуть і шаткують складові салату. Помідори, огірки, листя салату, відварні креветки або шматочки курки. У міру процесу нарізки інгредієнти рівномірно підсолюються. Салат виходить не тільки смачним, але і корисним.За допомогою двох соляних плиток можна засолити сало або приготувати гравлакс (намастіть філе лосося цукром і кропом, помістіть між двох плиток, загорніть у папір і розташуйте на добу-дві в холодильник).

Догляд: після використання необхідно зчистити з неї всі залишки і промити міцним соляним розчином. Можна мити і прісною водою, але тоді плитка буде недовговічною - швидко розчиниться. Сіль - природний антисептик, так що обходьтесь без засобів для миття посуду і не побоювайтеся бактерій. Як би дбайливо ми не зверталися з соляними цеглою або плитками, вони все одно зношуються. Непридатні до приготування соляні пластини можна роздрібнити молотком і використовувати як звичайну сіль.

Залишилося тільки купити Арома-сіль для барбекю Rösle R43474 на PROGRILL.COM.UA  и Всё – готуй без турот - вот!!!

Товари, додані до порівняння
  • та ще декілька товарів () Порівняти
Список бажань
Товар доданий до Вашого
Cписку бажань
Увійдіть на сайт
для того, щоб додавати товари до списку бажань