0
Кошик
+38(044)331-47-92
+38(096)088-57-76
+38(095)731-11-83

Broil King® Baron™ - переваги та інноваціЇ

Broil King® Baron™перший і єдиний серійний гриль у світі, що пропонує нову функціональність налаштування решіток під кутом.

Broil-King-kupit-na-Progrill.com.ua-%D1%82%D0%BD%D0%B5-best-grill.jpg

Купуйте Broil King® Baron™  і насолоджуйтесь мистетством приготування

Всі грилі ТМ Broil King® оснащені двосторонніми решітками. Одна сторона забезпечить ідеальний малюнок на стравах, що готуються. Інша сторона завдяки канавкам накопичує соки, які випаровуючись, забезпечують соковитість страв. Цю особливість дуже люблять фанати барбекю, особливо ті, хто смажить шию та інше жирне м'ясо.

У серії газових грилів Broil King® Baron™ інновації пішли ще далі! Гриль має можливість укладати будь-яку з двосторонніх ґрат Flav-R-Cast™ під кутом в 4 градуси, що забезпечує покращене відведення надлишкового жиру. Це величезна перевага для гриля, тому що воно обмежує тим самим утворення надмірного полум'я, яке може спалити м'ясо чи овочі.

Кожен із пальників — це кілька можливостей. Над кожним пальником Dual-Tube™ у грилях серії Baron є 1 аромапластина Flav-R-Wave™ та 1 двостороння решітка Flav-R-Cast™. Завдяки такому рішенню, в одному грилі у вас може бути кілька зон тепла – low (низька температура), medium (середня температура) та high (висока температура).

Над кожним пальником можна розташувати ґрати в одному з чотирьох положень:

Положення жолоба Конічне положення Положення жолоба під кутом Конічне положення ід кутом

 

Таке рішення дає грилю повну свободу, контроль та необмежені можливості. Не можна забувати і про можливість заміни решіток на чавунний вок, або двосторонню планчу. Ці аксесуари також можна поставити під кутом. 

 Broil-King-kupit-grill-gaz-progrill.com.ua-gazoviy-grll-1.jpeg

Положення ринви під кутом використовує гравітацію, щоб злити зайвий жир до переднього краю грилю, де на внутрішній стороні духовки він зливається в лоток для жиру. Це рішення надасть неоціненну допомогу в приготуванні, наприклад, качиної грудки на грилі.

Купуй свій найкращій гриль Broil King® Baron™ на PROGRILL.COM.UA і з радістю готуйте улюблені шедеври.

Товари, додані до порівняння
  • та ще декілька товарів () Порівняти
Список бажань
Товар доданий до Вашого
Cписку бажань
Увійдіть на сайт
для того, щоб додавати товари до списку бажань